2011-10-03 12:33:40• hírek • Kocsis Zoltán

Régi-új sajtószóvivő a rendőrségen

Egyeseket régi ismerősként, másokat pedig új munkatársakként köszöntött hétfő délelőtt Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség régi-új sajtószóvivője.

„Örülök, hogy ismét itt lehetek önök között és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy továbbra is a lehető leggördülékenyebb legyen a kapcsolat a sajtó és a rendőrség között. Igyekszem majd minél gyorsabb és informatívabb lenni, mindent megteszek majd, hogy kiszolgáljam a szatmáriakat", mondta rövid székfoglalójában Cristea a hétfőn tartott sajtótájékoztatón.

Roxana Cristea az elmúlt két évben szülései szabadsága miatt nem tudta ellátni szakmai feladatait a rendőrség kötelékein belül, helyét ezen idő alatt Ana Lapustea Malaescu töltötte be: „Megtiszteltetés és öröm volt önökkel dolgozni és biztos vagyok benne, hogy Roxanával is zökkenőmentes lesz az együttműködésük", vett búcsút eddigi tisztségétől Malaescu, aki továbbra is a rendőrség kötelékein belül dolgozik majd tovább.

A sajtótájékoztatón részt vett még Constantin Talos, a Szatmár Megyei Rendőrség vezetője is, aki üdvözölte régi-új kollegináját.

Balról jobbra Ana Malaescu, Constantin Talos és Roxana Cristea

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: